Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

08 лютого 2019                                                                                      №  75

Про влаштування (П.І.П),_____ р.н., до

Лисогірської спеціальної загальноосвітньої

школи-інтернату Первомайського району

Миколаївської обласної ради на повне

державне забезпечення та визнання рішення

виконкому Миколаївської міської ради від

_____ № _____таким, що втратило чинність

 

         Розглянувши документи про влаштування малолітнього (П.І.П),____р.н., до Лисогірської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Первомайського району Миколаївської обласної ради на повне державне забезпечення та визнання рішення виконкому Миколаївської міської ради від _____ № ____  «Про влаштування (П.І.П),_____ р.н., до Миколаївського обласного будинку  дитини» таким, що втратило чинність, встановлено:

- дитину відібрано від матері, (П.І.П), без позбавлення її батьківських прав (заочне рішення Центрального районного суду м. Миколаєва від _____, справа  № ______);

-  батько дитини,  (П.І.П) помер ______ року (свідоцтво про смерть, серія І- ФП№ _____, від _____ року, видане  міським відділом  державної реєстрації актів цивільного стану  реєстраційної служби Миколаївського міського управління юстиції);

- рішенням виконкому Миколаївської міської ради від ______ № ____ дитину влаштовано до Миколаївського обласного будинку дитини.

          Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дитини, відповідно до                п. 35 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Влаштувати малолітнього (П.І.П),_____р.н., до Лисогірської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Первомайського району Миколаївської обласної ради на повне державне забезпечення.

 

2.Рішення виконкому Миколаївської міської ради від _____ № _____  «Про влаштування (П.І.П),_______ р.н., до Миколаївського обласного будинку  дитини»  визнати таким, що втратило чинність.

 

           3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради    Кравченко Ю.В.

 

Міський голова                                                                                   О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 13 лютого 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: