Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

05 лютого 2019                                                                                   № 30р

Про затвердження складу конкурсної комісії

з визначення програм (проектів, заходів),

розроблених інститутами громадянського

суспільства на виконання міської програми

«Молодіжна політика» на 2019-2021 роки, яким

надається фінансова підтримка за рахунок

бюджетних коштів»

 

         З метою проведення в м. Миколаєві конкурсу з визначення проектів та заходів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка з міського бюджету, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2011 № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами), рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 28.02.2014 № 199 «Про затвердження Положення про проведення в м. Миколаєві конкурсу з визначення проектів та заходів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка з міського бюджету» (зі змінами), на виконання міської програми «Молодіжна політика» на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 21.12.2018 № 49/17, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Затвердити склад конкурсної комісії з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства на виконання міської програми «Молодіжна політика» на 2019-2021 роки, яким надається фінансова підтримка за рахунок бюджетних коштів (додається).

 

2. Визнати такими, що втратили чинність:

2.1. Розпорядження міського голови від 14.04.2016 № 75р «Про затвердження складу конкурсної комісії з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства на виконання Програми «Молодь» на 2016-2018 роки, яким надається фінансова підтримка за рахунок бюджетних коштів».

2.2. Розпорядження міського голови від 13.01.2017 № 2р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 14.04.2016 № 75р «Про затвердження складу конкурсної комісії з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства на виконання Програми «Молодь» на 2016-2018 роки, яким надається фінансова підтримка за рахунок бюджетних коштів».

2.3. Розпорядження міського голови від 19.08.2017 № 265р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 14.04.2016 № 75р «Про затвердження складу конкурсної комісії з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства на виконання Програми «Молодь» на 2016-2018 роки, яким надається фінансова підтримка за рахунок бюджетних коштів».

2.4. Розпорядження міського голови від 12.02.2018 № 22р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 14.04.2016 № 75р «Про затвердження складу конкурсної комісії з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства на виконання Програми «Молодь» на 2016-2018 роки, яким надається фінансова підтримка за рахунок бюджетних коштів».

2.5. Розпорядження міського голови від 04.05.2018 № 97р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 14.04.2016 № 75р «Про затвердження складу конкурсної комісії з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства на виконання Програми «Молодь» на 2016-2018 роки, яким надається фінансова підтримка за рахунок бюджетних коштів».

2.6. Розпорядження міського голови від 17.07.2018 № 196р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 14.04.2016 № 75р «Про затвердження складу конкурсної комісії з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства на виконання Програми «Молодь» на 2016-2018 роки, яким надається фінансова підтримка за рахунок бюджетних коштів».

 

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження

міського голови

від 05 лютого 2019

№ 30р

 

СКЛАД

конкурсної комісії з визначення програм (проектів, заходів),

розроблених інститутами громадянського суспільства на виконання

міської програми «Молодіжна політика» на 2019-2021 роки,

яким надається фінансова підтримка за рахунок бюджетних коштів

 

Голова комісії

 

Криленко

Володимир Ігорович

-

перший заступник міського голови

 

 

Заступник голови комісії

 

Рябенко

Олександр Вікторович

-

начальник управління молодіжної політики Миколаївської міської ради

 

Секретар комісії

 

Туз

Максим Сергійович

-

заступник начальника управління – начальник відділу по роботі з інститутами громадянського суспільства управління молодіжної політики Миколаївської міської ради

 

Члени комісії

 

Волков

Віталій Вікторович

-

член ради з питань молодіжної політики при міському голові – голова громадської організації «Спортивна федерація Іфіт» (за узгодженням)

 

Волчецький

Руслан Володимирович

-

заступник начальника відділу з питань молоді та туризму управління молоді та спорту Миколаївської обласної державної адміністрації (за узгодженням)

 

Вязнікова

Тетяна Іванівна

-

кореспондент інформаційного агентства «Українська медіа-група» (за узгодженням)

 

Гомонюк

Євген Дмитрович

-

фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою комунальної установи Миколаївської міської ради «Агенція розвитку Миколаєва»

 

Дубова

Софія Сергіївна

-

член ради з питань молодіжної політики при міському голові – представник громадської організації «Фундація регіональних ініціатив» (за узгодженням)

 

Каленіченко

Галина Георгіївна

-

головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку Миколаївської міської ради

 

Карцев

В’ячеслав Миколайович

-

депутат міської ради (за узгодженням)

 

 

Манзюк

Наталя Іванівна

-

депутат міської ради (за узгодженням)

 

 

Петров

Анатолій Георгійович

-

депутат міської ради (за узгодженням)

 

 

Пустовойтенко

Тетяна Сергіївна

-

голова ради з питань молодіжної політики при міському голові (за узгодженням)

 

Січко

Дмитро Сергійович

-

депутат міської ради (за узгодженням)

 

 

Тазарачев

Юрій Олександрович

-

в.о. директора КП «Телерадіокомпанія «МАРТ» (за узгодженням)

 

Ухмановська

Наталя Леонтіївна

-

начальник відділу громадських зв’язків управління внутрішньої політики департаменту міського голови Миколаївської міської ради

 

Ханін

Артем Сергійович

-

начальник управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області (за узгодженням)

 

 

______________________________________________________________

Опубліковано: 11 лютого 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: