Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

04 лютого 2019                                                                                    № 22р

Про призупинення освітнього процесу

у закладах загальної середньої освіти

м. Миколаєва

 

         З метою запобігання зростанню захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції і грип, на підставі клопотань керівників закладів загальної середньої освіти м. Миколаєва №№ 18, 21, 43, морського ліцею, керуючись ст. 20 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», р. IV Порядку організації та проведення санітарно-протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню грипу та гострих респіраторних інфекцій, затвердженого наказом МОЗ України від 06.11.2015 № 732 «Про затвердження нормативно-правових актів з питань організації та проведення санітарно-протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню грипу та гострих респіраторних інфекцій», п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Призупинити освітній процес у закладах загальної середньої освіти м. Миколаєва №№18, 21, 43, морському ліцеї (10, 11 класи) з 05.02.2019.

2. Управлінню освіти Миколаївської міської ради (Личко) вжити необхідних заходів, що пов’язані з призупиненням освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти м. Миколаєва №№ 18, 21, 43, морському ліцеї (10, 11 класи).

3. Відділу інформаційного забезпечення управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Миколаївської міської ради (Хоржевській) оголосити через засоби масової інформації про призупинення освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти м. Миколаєва №№ 18, 21, 43, морському ліцеї (10, 11 класи).

4. Відновлення освітнього процесу здійснити з моменту покращання ситуації, пов’язаної з захворюванням дітей на грип та ГРВІ.

5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 11 лютого 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: