Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

21 грудня 2018                                                                                 № 49/64

Про зміну цільового використання земельної ділянки, раніше

наданої громадянину у  власність для будівництва та

обслуговування житлового будинку, господарських будівель і

споруд  по Центральному району м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадянина, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м (кадастровий номер 4810137200:09:018:0002), за рахунок земель, які знаходяться у власності громадянина Глубоченка Олександра Володимировича згідно з договором купівлі-продажу житлового будинку та земельної ділянки від 01.09.2015, посвідченим приватним нотаріусом Миколаївського міського нотаріального округу Боненко Т.Л., зареєстрованим в реєстрі за №2188, цільове призначення якої змінюється  з "для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)" на "для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку" по вул. Лягіна,7

Земельна ділянка згідно з додатком 6 до Порядку ведення земельного кадастру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012  №1051, має обмеження у використанні:  на  частину земельної ділянки площею 17 кв.м діють обмеження типу 01.08-"охоронна зона навколо інженерних комунікацій (газопровід)."

 1.1.Змінити  цільове призначення земельної ділянки  площею 1000 кв.м  з "для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)" на "для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку". За категорією земель земельна ділянка зарахована до земель житлової та громадської забудови, за цільовим призначенням до земель для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку " по вул. Лягіна,7.

1.2. Залишити у власності громадянина Глубоченка Олександра Володимировича земельну ділянку площею 1000 кв.м (кадастровий номер 4810137200:09:018:0002) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Лягіна,7.

Висновком від 06.11.2018 № 15-2272 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує проект землеустрою.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.11.2018, протокол №97, на якому  рекомендовано погодити це питання.

Зобов'язати замовника:

- одержати документи, які посвідчують право на землю, в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог             ст. ст. 91, 96 Земельного кодексу України;

- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками відповідних органів.

2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                              О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 21 січня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: