Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

17 грудня 2018                                                                            № 395р

Про організацію діяльності

виконавчих органів Миколаївської

міської ради відповідно до основних

завдань та повноважень

 

         З метою організації діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради відповідно до основних завдань та повноважень, визначених у рішенні Миколаївської міської ради від 23.02.2017 № 16/32 «Про затвердження Положень про виконавчі органи Миколаївської міської ради», створення єдиного підходу до вирішення питань життєдіяльності міста, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42, ч. 2 ст. 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. З метою належної реалізації повноважень департаментом житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради, визначених у розділі 3 Положення про департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради, затвердженого рішенням Миколаївської міської ради від 23.02.2017 № 16/32, визначити:

1.1. Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради виключним замовником робіт (послуг) та проектно-кошторисної документації з будівництва, капітального ремонту, реконструкції вуличного освітлення, світлофорів (світлофорного обладнання), в тому числі проектно-кошторисної документації, яка включає такі роботи (послуги).

1.2. Проектно-кошторисна документація, зазначена у п. 1.1 цього розпорядження, яка виготовлена або виготовляється, після проходження експертизи, підлягає передачі протягом 5 робочих днів до департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради.

1.3. Обов’язковим є погодження з департаментом житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради переліку об’єктів житлово-комунальної сфери, на яких планується реалізація заходів з енергозбереження та енергоефективності (встановлення, заміна вікон, внутрішньобудинкових електромереж, освітлення, санації).

2. З метою чіткого розмежування заходів з енергозбереження (енергоефективності) за напрямами між департаментом житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради при виконанні Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства м. Миколаєва на 2015-2019 роки, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 23.01.2015 № 45/3, та департаментом енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради при виконанні міської Програми енергозбереження «Теплий Миколаїв» на 2017-2019 роки, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 23.12.2016 № 13/12, визначити:

2.1. Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради виключним замовником робіт (послуг) та проектно-кошторисної документації з енергозбереження (енергоефективності) житлового фонду      м. Миколаєва (житлових будинках).

2.2. Департамент енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради виключним замовником робіт (послуг) та проектно-кошторисної документації з енергозбереження (енергоефективності) в закладах і установах комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва соціального спрямування (соціального захисту населення, освітні, охорони здоров’я, фізкультури і спорту).

2.3. Департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради внести зміни до міської Програми енергозбереження «Теплий Миколаїв» на 2017-2019 роки, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 23.12.2016 № 13/12, привівши у відповідність до цього розпорядження.

3. З метою належної реалізації повноважень відділом стандартизації та впровадження електронного врядування Миколаївської міської ради, визначених у розділі 3 Положення про відділ стандартизації та впровадження електронного врядування Миколаївської міської ради, затвердженого рішенням Миколаївської міської ради від 23.02.2017 № 16/32, у взаємодії з комунальним підприємством «Міський інформаційно-обчислювальний центр», в рамках реалізації статутної мети останнього, визначити:

3.1. Відділ стандартизації та впровадження електронного врядування Миколаївської міської ради та комунальне підприємство «Міський інформаційно-обчислювальний центр» виключними замовниками робіт (послуг) та проектно-кошторисної документації з влаштування, побудови, модернізації систем зовнішнього (вуличного) відеоспостереження.

3.2. Обов’язковим є погодження з відділом стандартизації та впровадження електронного врядування Миколаївської міської ради виготовлення проектно-кошторисної документації, яка включає в себе влаштування, побудову, модернізацію систем відеоспостереження.

3.3. Обов’язковим є погодження з відділом стандартизації та впровадження електронного врядування Миколаївської міської ради придбання засобів інформатизації (електронних обчислювальних машин, програмного, математичного, лінгвістичного та іншого забезпечення, інформаційних систем або їх окремих елементів, інформаційних мереж і мереж зв'язку, що використовуються для реалізації інформаційних технологій) та замовлення робіт (послуг) у сфері інформатизації, в тому числі підключення до мережі інтернет.

4. Заступникам міського голови, керівникам виконавчих органів Миколаївської міської ради, головам адміністрацій районів Миколаївської міської ради неухильно дотримуватися цього розпорядження.

5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу обов’язків.

 

Міський голова                                                                          О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 4 січня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: