Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

22 листопада 2018                                                                    № 47/119

Про надання дозволу на

укладання договору

фінансового лізингу

КП ММР «Миколаївпастранс»

та надання повноважень

міському голові на підписання

від імені міської ради договору

поруки

 

         

З метою покращання транспортного обслуговування мешканців, забезпечення безперебійної роботи транспорту міста Миколаєва, керуючись Законами України «Про транспорт», «Про фінансовий лізинг», ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

  

 

ВИРІШИЛА:

 

    1. Надати дозвіл КП ММР «Миколаївпастранс» на укладання договору фінансового лізингу на придбання 23 однакових автобуса довжиною 9 метрів орієнтованою вартістю 73 305 600 гривень 00 копійок (сімдесят три мільйони триста п’ять тисячі шістсот гривень нуль копійок), що становить гривневий еквівалент 99 600 євро 00 центів (дев’яносто дев’ять тисячь шістсот євро нуль центів) за курсом гривні до євро, встановленим Національним Банком України станом на 21.11.2018, з фінансовою установою ТОВ «Ексімлізинг» (ідентифікаційний код юридичної особи 34492788), строком на 36 місяців з правом дострокового викупу.

 

      1.1.  Затвердити проект договору фінансового лізингу (додається) .

 

      1.2. Уповноважити директора КП ММР «Миколаївпастранс» Бібіка В.А. на підписання договору фінансового лізингу з усіма додатками до нього та необхідних документів для цього договору.

 

   1.3. Надати дозвіл КП ММР «Миколаївпастранс» здійснювати витрати, пов’язані з ремонтом та технічним обслуговуванням автобусів, згідно з чинними нормативно-правовими документами.

 

 

 

      2. З метою забезпечення виконання зобов’язань КП ММР «Миколаївпастранс» перед ТОВ «Ексімлізинг» за договором фінансового лізингу надати міському голові повноваження на підписання від імені міської ради договору поруки та документів, необхідних для оформлення цього договору.

 

       2.1. Затвердити проект договору поруки (додається).

 

       2.2. Надати на затвердження Миколаївській міській раді підписаний договір поруки.

 

 

 

      3. Зобов’язати КП ММР «Миколаївпастранс» після закінчення договору фінансового лізингу виконати дії відносно оформлення документів, що підтверджують право власності на автобуси.

 

 

 

      4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань промисловості, транспорту, енергозбереження, сфери послуг, підприємництва та торгівлі (Євтушенка) та заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич

 

 Опубліковано: 10 грудня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: