Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

23 листопада 2018                                                                                   №  1128

Про затвердження висновку

служби у справах дітей адміністрації

Заводського  району Миколаївської

міської ради  про підтвердження місця

проживання дитини,(ПІБ) (дата) р.н.,

для її тимчасового виїзду за межі України

 

Розглянувши висновок служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради  від (дата) про підтвердження місця проживання дитини, (ПІБ), (дата) р.н., для  її тимчасового  виїзду за межі України, заяву матері, (ПІБ), документи, передбачені пунктом 72-1  Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов?язаної із захистом прав дитини,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини (Офіційний вісник України, 2008 р., № 76, ст. 2561), та інші документи, зібрані службою у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради встановлено, що дитина, зареєстрована за адресою:  вул. (адреса) у м. Миколаєві, проживає разом з заявником за адресою: вул. (адреса) у м. Миколаєві.

Ураховуючи викладене, керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, частиною другою статті 19, частиною п’ятою  статті 157  Сімейного кодексу України, пунктом 72-1  Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866, відповідно до протоколу № (№) від (дата) засідання комісії з питань захисту прав дитини, беручи до уваги відсутність інформації про наявність рішення суду про визначення місця проживання дитини з іншим із батьків або відкриття провадження у справі щодо визначення місця проживання дитини, виконавчий комітет Миколаївської міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити висновок служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради  про підтвердження місця проживання дитини, (ПІБ), (дата) р.н., разом з матір’ю, (ПІБ), для її тимчасового виїзду за межі України, до Австрії.

2. Повідомити заявника  про необхідність інформування служби у справах дітей адміністрації Заводського району про повернення дитини в Україну протягом місяця з дня в’їзду в Україну та про відповідальність, передбачену частиною сьомою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення за умисне порушення встановленого законом обмеження щодо строку перебування дитини за межами України.

Це рішення пред’являється під час перетинання державного кордону України та діє протягом одного року з дня набрання ним законної сили.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення  покладається на першого заступника міського голови, Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

 

Рішення набрало законної сили  ___ _____________ 2018 р.

МП

Опубліковано: 30 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: