Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 жовтня 2018                                                                      № 42/375

Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоди  на

відновлення  меж земельної ділянки  громадянці у Заводському

районі м. Миколаєва

         

         Розглянувши звернення  громадянки, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

 ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити громадянці  Веселовій Любові Семенівні   у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоди  на відновлення  меж земельної ділянки  з метою передачі земельної ділянки у власність орієнтовною площею  368 кв.м, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за                                               адресою: Залізничне селище, 49.

Підстава:  висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 03.06.2016 № 15-1185 та від 05.01.2017                  № 15-1185/2, положення ч. 3 ст. 123 Земельного кодексу України.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 04.12.2017, протокол №68, на якому рекомендовано погодити це питання.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                              О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 21 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: