Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 жовтня 2018                                                                                 № 42/395

Про продовження оренди земельної ділянки для 

обслуговування автогаражного кооперативу в

Інгульському   районі   м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення автогаражного кооперативу, погодження з постійною комісією міської  ради,  керуючись    Земельним     кодексом України, Законами України  "Про  оренду  землі", "Про  місцеве  самоврядування   в  Україні",  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         1.Автогаражному кооперативу "Керамік" продовжити на 5 років з дати прийняття рішення оренду земельної ділянки (кадастровий номер 4810136900:03:094:0030) площею 24322 кв.м, зарахувавши її до земель житлової забудови, для обслуговування автогаражного кооперативу "Керамік" по вул. Казарського,7.

Висновком від 07.09.2017 № 17-2712 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує продовження короткострокової оренди.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 25.09.2017,  протокол №59, на якому рекомендовано погодити.

2.Зобов'язати землекористувача:

укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

- у разі необхідності проведення реконструкції чи встановлення нового об'єкта, який відповідає цільовому використанню земельної ділянки, питання оформлення дозвільної та проектно-кошторисної документації вирішувати в порядку, визначеному законом. Після завершення реконструкції виготовити та здати до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради відповідну документацію із  землеустрою.

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносинта екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 20 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: