Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 жовтня 2018                                                                                 № 42/372

Про припинення  права користування земельною

ділянкою та  внесення змін до договору оренди землі у 

Центральному   районі  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадянки, погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології,  керуючись    Земельним     кодексом України, Законами України  "Про  оренду  землі", "Про  місцеве  самоврядування   в  Україні",  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Припинити  Миколаївському обласному закритому акціонерному товариству по туризму та екскурсіях «Миколаївтурист» (приватному Миколаївському обласному акціонерному товариству по туризму та екскурсіях «Миколаївтурист») право користування земельною ділянкою площею 479 кв.м по вул. Московській, 6.         

1.1. Внести зміни до договору оренди землі, який зареєстрований у Миколаївській міській раді від 02.08.2002 за №1233, яким посвідчено право на оренду земельної ділянки (кадастровий номер 4810137200:09:039:0010)  площею 479 кв.м, що передана рішенням  міської ради   від  07.06.2002 №2/18, замінивши сторону договору з Миколаївського обласного закритого акціонерного товариства по туризму та екскурсіях «Миколаївтурист» на               гр. Тараненко Аллу Анатоліївну, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.11.2017           №17-4347/2.         

Підстава:   положення ст. 141 Земельного кодексу України, ст. ст. 7, 31  Закону України    «Про оренду землі».        

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 26.02.2018, протокол №76, на якому  рекомендовано погодити це питання.

Зобов'язати землекористувача:

-                    укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

2. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносинта екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                              О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 20 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: