Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 жовтня 2018                                                                                 № 42/390

Про надання дозволу суб’єкту господарювання на виготовлення

технічної документації із землеустрою щодо встановлення

(відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по

Заводському  району м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

     

     1. Громадянину Зінцю Ігорю Миколайовичу  надати дозвіл   для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 687 кв.м, у межах земельної ділянки, проект відведення якої затверджено рішенням міської ради від 30.06.2006 № 2/26, з метою передачі ділянки в оренду  для   обслуговування нежитлових будівель-гаражів по          вул. Пограничній (Чигрина),150-Б.

  1.1. Надати громадянину Зінцю Ігорю Миколайовичу згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею 687 кв.м, у межах земельної ділянки, проект відведення якої затверджено рішенням міської ради від 30.06.2006 № 2/26, з метою передачі ділянки в оренду   для   обслуговування нежитлових будівель-гаражів по вул. Пограничній (Чигрина),150-Б відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 18.10.2016 № 17- 4768 

                Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.04.2017, протокол № 43, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол № 56, на якому рекомендовано погодити.

 

2. Зобов'язати замовника  подати до департаменту з  надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.       

 

 

Міський голова                                                                                        О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 19 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: