Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 жовтня 2018                                                                                 № 42/394

Про продовження строку користування земельною ділянкою

суб’єкту господарювання під капітальними будівлями та спорудами

по Заводському району   м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, документацію із землеустрою, матеріали інвентаризації, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні»,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

          1.   Продовжити автогаражному кооперативу “Парма”  на   10 років  строк  оренди земельної ділянки (кадастровий номер 4810136300:05:030:0002)    загальною  площею  7030 кв.м,  яка  була  надана  рішенням  міської  ради від 24.02.2006 № 43/29, для подальшого обслуговування  гаражних боксів по вул. Індустріальній,3-А            відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 06.10.2017 № 17-4268.

 

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.11.2017, протокол № 67, на якому рекомендовано погодити.

2. Зобов'язати землекористувача:

- укласти  договір оренди  землі в управлінні земельних  ресурсів Миколаївської міської ради;

- укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.   

 

Міський голова                                                                                        О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 19 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: