Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 жовтня 2018                                                                                 № 42/377

Про припинення суб’єкту господарювання права

користування земельною ділянкою в Інгульському

районі  м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, погодження з постійною комісією  міської  ради,  керуючись Конституцією України,    Земельним     кодексом України, Законом України  "Про  місцеве  самоврядування   в  Україні",  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Припинити приватному малому підприємству "Відзев" право користування земельною ділянкою площею 2287 кв.м по пр. Миру,36.

1.1.Внести зміни до Державного акта на право постійного користування землею, який зареєстровано в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею  № 241 від 29.12.1998.

Підстава: відповідно до ст. 141 Земельного кодексу  України- відсутність майна на земельній ділянці.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 26.02.2018,  протокол №76, на якому рекомендовано погодити.

2. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносинта екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 19 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: