Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

18 жовтня 2018                                                                           № 42/188

Про продовження строку користування земельною ділянкою 

для обслуговування нежитлових приміщень по Корабельному

району  м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Продовжити громадянці Ніколаєвій Галині Федорівні на 15 років строк оренди земельної ділянки (кадастровий номер – 4810136600:07:025:0023) загальною площею 826 кв.м, за рахунок земельної ділянки,  відведеної рішенням міської ради від 04.07.2007 № 13/72, залишивши її в землях громадської забудови (за функціональним призначенням – в землях комерційного використання), для обслуговування громадського будинку кафе-бару «Ягуар» вул. Океанівській (вул. Артема),  40-ж, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від 05.12.2017  № 17-3287/2.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 15.01.2018, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити.

 

Зобов'язати землекористувача:

укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

 Міський голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич

 Опубліковано: 15 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: