Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

18 жовтня 2018                                                                                 № 42/195

Про надання у власність громадянину, що є учасником 

бойових дій, земельної ділянки  у м. Миколаєві

 

         Розглянувши звернення громадянина, що є учасником бойових дій, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.  Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (кадастровий номер 4810136300:11:076:0051) загальною площею 1000 кв.м (малоповерхова забудова), із земель комунальної власності, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по             вул. Данилівській, 3 в Заводському районі м. Миколаєва.

Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 17.10.2012  №1051,  відсутні.

1.1. Надати громадянину Сандраку Сергію Станіславовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Данилівській, 3 в Заводському районі м. Миколаєва, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.12.2017 №15-3154.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 11.06.2018, протокол №86, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

Зобов'язати замовника:

- одержати документи, які посвідчують право на землю, в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог               ст. ст. 91, 96 Земельного кодексу України;

- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками відповідних органів.

 

2. Департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Василенку), відповідно до міської програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, надати адресну грошову допомогу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального будівництва шляхом перерахування коштів на рахунок, який відкрито у банківській установі.

 

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.        

 

 

Міський голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 14 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: