Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

02 листопада 2018                                                                              № 344р

Про використання субвенції з

державного бюджету на

проектні, будівельно-ремонтні

роботи, придбання житла та

приміщень для розвитку

сімейних та інших форм

виховання, наближених до

сімейних, та забезпечення

житлом дітей-сиріт, осіб з їх

числа у 2018 році

 

         Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 № 877 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа», розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 25.10.2018 №457-р «Про внесення змін до складу комісії для прийняття рішень щодо визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа та визначення комісією напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано нерозподілений залишок відповідної субвенції», керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

         1.  Відділу обліку та розподілу житла Миколаївської міської ради (Войтовичу) спільно зі службою у справах дітей Миколаївської міської ради (Кравченко) здійснити підбір житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа та подати об’єкти на розгляд робочій групі з питань формування пропозицій щодо визначення об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа, створеній згідно з розпорядженням Миколаївського міського голови від 31.05.2018 № 127р «Про створення робочої групи з питань формування пропозицій щодо визначення об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа» (далі – робоча група).

 

2. Робочій групі в термін до 02.11.2018 розглянути об’єкти та сформувати пропозиції щодо обсягу субвенції за напрямами, визначеними у пункті 4 Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 № 877 (далі – Порядок та умови).

 

3. Службі у справах дітей Миколаївської міської ради (Кравченко) надати на підпис міському голові пропозиції щодо обсягу субвенції за напрямами, визначеними у пункті 4 Порядку та умов, разом з документами відповідно до пункту 8 Порядку та умов.

 

4. Юридичному департаменту Миколаївської міської ради (Бочаровій) підготувати проект примірного договору купівлі-продажу нерухомого майна за вказаною вище субвенцією та здійснювати юридичний супровід укладання цих правочинів.

 

5. Відділу бухгалтерського обліку Миколаївської міської ради (Щербаковій) забезпечити дотримання бюджетного законодавства та відповідності використання субвенції з місцевого бюджету в порядку, передбаченому чинним законодавством, при прийнятті на облік бюджетних зобов’язань відповідно до розподілу обсягу субвенції з місцевого бюджету відповідно до затвердженого головою Миколаївської облдержадміністрації переліку житлових об’єктів, визначених комісією для придбання відповідно до Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, своєчасне надання на реєстрацію таких зобов’язань, здійснення платежів відповідно до бюджетних зобов’язань, дотримання порядку проведення розрахунків за об’єкти, що закуповуються за бюджетні кошти.

 

6. Управлінню комунального майна Миколаївської міської ради (Мкртчяну) вносити договори найму вказаного вище житла, що належить до житлового фонду соціального призначення, до реєстру договорів найму соціального житла.

 

7. Контроль за використанням соціального житла, придбаного за рахунок вказаної вище субвенції, за призначенням здійснювати комісійно відділу обліку та розподілу житла Миколаївської міської ради (Войтовичу), управлінню комунального майна Миколаївської міської ради (Мкртчяну) із залученням служби у справах дітей Миколаївської міської ради (Кравченко).

 

8. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                              О.Ф.Сєнкевич

Опубліковано: 13 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: