Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

25 жовтня 2018                                                                                            №  1012

Про початок опалювального періоду

2018-2019 рр. для об’єктів

соціально-культурної сфери

 

У зв’язку зі сталим зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря до +8 С° і нижче, з метою забезпечення теплом об’єктів соціально-культурної сфери в опалювальному періоді 2018-2019 рр., відповідно до наказу Міністерства палива та енергетики України і Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 № 620/378 “Про затвердження Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду”, п. 5 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630, п. 2 ч. 1 ст. 16 Закону України “Про  житлово-комунальні послуги”, розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 14.09.2018 № 398-р “Про  опалювальний період 2018/2019 року” керуючись пп. 1 п. “а” ч. 1 ст. 30, ч. 6 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Василенку), управлінню охорони здоров’я Миколаївської міської ради (Шамрай), управлінню освіти Миколаївської міської ради (Личко), управлінню з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради (Любарову), управлінню у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради (Машкіну) в першочерговому порядку забезпечити опалення організацій, закладів та установ охорони здоров’я, освіти, соціального захисту, інших об’єктів соціально-культурної сфери, що мають власні котельні, а також об’єктів, на яких у зв’язку зі зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря до +8 С° і нижче не забезпечуються належні умови відповідно до санітарних норм. Підключення систем теплопостачання проводити на підставі нарядів, що видаються виконавцями послуг.

 

2. Керівникам ОКП “Миколаївоблтеплоенерго” Логвінову М.Ю. та ПрАТ  “Миколаївська ТЕЦ” Кишку Ю.А., керівникам підприємств та організацій міста, що мають котельні, надати дозвіл та забезпечити пуск тепла з 29.10.2018 на об’єкти соціально-культурної сфери (дитячі садки, школи, лікарні тощо) відповідно до звернень установ до теплопостачальних підприємств у межах наданих лімітів та за наявності технічної можливості.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Омельчука О.А., першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 31 жовтня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: