Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

26 жовтня 2018                                                                                №  1037

Про надання дозволу  ПІБ  на 

укладання  договору купівлі-продажу 

житла, яке належить громадянам

на праві приватної власності

 

     Розглянувши документи про надання дозволу ПІБ  на укладання договору купівлі-продажу житла, яке належить громадянам на праві приватної власності, встановлено, що батько дитини ПІБ, помер 15.06.2001.

    Відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст.  32, 242 Цивільного кодексу України, керуючись п.п. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

      1. Надати дозвіл неповнолітньому ПІБ, р.н.,    продати  ¼ частки  квартири  адреса  у м. Миколаєві, в зв’язку з даруванням квартири  адреса у м. Кременчук, Полтавської області.

Надати дозвіл законному представнику ПІБ, надати згоду неповнолітньому сину ПІБ,  р.н., продати ¼ частки  адреса у м. Миколаєві, в зв’язку з даруванням квартири  адреса у м. Кременчук, Полтавської області.

    2.Попередити законного представника неповнолітнього про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових  прав дитини.

    3. Зобов’язати законного представника неповнолітнього у трьохмісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради документи, що підтверджують право власності дитини на придбане житло.

    4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

 

  

  Міський голова                                                             О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 31 жовтня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: