Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

26 жовтня 2018                                                                                №  1035

Про   надання    дозволу  ПІБ, ПІБ на укладання

договору   купівлі-продажу житла,

яке належить громадянам на  праві

приватної власності

 

       Розглянувши документи про надання дозволу ПІБ, ПІБ   на укладання договору купівлі-продажу житла, яке належить громадянам на праві приватної власності,   відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст.  31, 242 Цивільного кодексу України, керуючись п.п. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

     1. Надати дозвіл законним представникам, ПІБ, ПІБ, від імені малолітньої  ПІБ, р.н,  продати 1/2 частки адреса у м. Миколаєві, що є приватною власністю дитини,  в зв’язку з даруванням 2/3 частки адреса у м. Миколаєві,  а також підписати відповідні документи.

       2. Зобов’язати законних представників  малолітньої,  у трьох місячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району  Миколаївської міської ради документ, що підтверджує  право власності  дитини на придбане житло.

     3. Попередити законних представників  малолітньої  про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

     4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

 

   

Міський голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 31 жовтня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: