Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

26 жовтня 2018                                                                                №  1034

    Про надання дозволу громадянам

    ПІБ, ПІБ  на укладання договору

    дарування

 

     Розглянувши документи про надання дозволу громадянам  ПІБ, ПІБ на укладання договору  дарування, відповідно до ст.ст.  31, 242, 717-719 Цивільного  кодексу України, ст.ст. 17, 18  Закону  України  “Про охорону дитинства”,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34    Закону    України “Про  місцеве     самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

     

     1. Надати дозвіл гр. ПІБ,  подарувати  2/3 частки адреса у м. Миколаєві, що є її приватною власністю малолітній ПІБ,  р.н., в зв’язку з продажем 1/2 частки адреса у м. Миколаєві, що є приватною власністю дитини.

     2. Надати дозвіл законному представнику ПІБ,  від імені та  на ім’я   малолітньої ПІБ, р.н., прийняти в дар 2/3 частки адреса   у м. Миколаєві, а також підписати відповідні документи.

     3. Попередити законних представників малолітньої  про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

     4. Зобов’язати законних представників  малолітньої  у тримісячний  термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради копію документу, що підтверджує право власності дитини на придбане житло.

    5.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на  начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

 

   

Міський голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 31 жовтня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: