Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

26 жовтня 2018                                                                                            №  1038

Про надання адресної

грошової допомоги

 

Розглянувши заяви та акти обстеження матеріально-побутових умов громадян, згідно з рішенням виконкому міської ради від 25.03.2016 № 285 “Про Порядок надання адресної грошової допомоги громадянам” зі змінами та доповненнями, рішенням міської ради від 21.12.2017 № 32/17 “Про міський бюджет міста Миколаєва на 2018 рік”, керуючись пп. 1 п. “а” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати адресну грошову допомогу громадянам, заяви яких були розглянуті на комісії виконкому міської ради по розгляду заяв громадян для надання їм матеріальної допомоги, за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на “надання матеріальної допомоги”, в тому числі коштів міського бюджету, які розподілені депутатами Миколаївської міської ради на виконання доручень виборців у 2018 році, в сумі  244750 грн. (Додаток 1).

2. Надати адресну грошову допомогу громадянам, заяви яких були розглянуті на комісіях в адміністраціях районів Миколаївської міської ради, за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на “надання матеріальної допомоги”, в сумі 43000 грн. (Додаток 2).

3. Надати адресну грошову допомогу, як виключення, відповідно до Порядку надання адресної грошової допомоги громадянам, затвердженого рішенням виконкому міської ради від 25.03.2016 № 285, зі змінами та доповненнями:

-                       , яка зареєстрована за адресою:              , у зв’язку з тяжкою хворобою дитини у сумі 3000 грн.;

         -                                 , яка мешкає за адресою:                   , у зв’язку з операцією сина у сумі 5000 грн.;

-          , яка мешкає за адресою: 
             , у зв’язку з важким довготривалим лікуванням онука у сумі 5 000 грн.

4. Надати адресну стипендію особам похилого віку, яким виповнилось 100 і більше років, за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на “надання матеріальної допомоги”, у сумі 3500 грн. (Додаток 3).

5. Надати адресну стипендію міської ради члену сім’ї Героя Радянського Союзу, який брав участь у визволенні міста Миколаєва від німецько-фашистських загарбників у складі загону 68 десантників під командуванням К. Ольшанського, та пенсіонеру МВС за виявлений героїзм під час затримання особливо небезпечного злочинця, а саме:

-          , яка мешкає за адресою              , у розмірі 718 грн.;

-            , який мешкає за адресою:              , у розмірі 718 грн.

6. Департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради виплатити зазначені кошти в сумі  305686  грн. згідно з додатками.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 31 жовтня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: