Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

26 жовтня 2018                                                                                №  1021

Про надання дозволу громадянам на укладання договору

купівлі-продажу житла, яке належить їм на праві приватної

власності

 

         Розглянувши заяви та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу житла, яке належить їм на праві приватної власності, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України  «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», п.п. 66, 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст.  31, 71, 242 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

      1. Надати дозвіл законним представникам, (П.І.Б.) та (П.І.Б.),  продати від імені малолітньої  дитини,  (П.І.Б.), ______ р.н., 1/3 частки  квартири (адреса) у  м. Миколаєві, що належить малолітньому  на праві приватної власності, та підписати відповідні документи.

Малолітньому  (П.І.Б.), _____ р.н., дарується квартира (адреса) у                    м. Миколаєві, в забезпечення виконання даного рішення.

2. Попередити законних  представників  про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових   прав дитини.

3. Зобов’язати законних представників у тримісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради копію документів, які підтверджують набуте дитиною право власності.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 31 жовтня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: