Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

23 жовтня 2018                                                                                           № 1009

Про обмеження руху та внесення

змін в організацію дорожнього

руху транспортних засобів

 

         З метою проведення міжнародного бігового заходу, забезпечення стабільної життєдіяльності міста, безпеки руху пішоходів та транспорту на окремих вулицях 04.11.2018 з 08:00 до 19:00, відповідно до Закону України «Про дорожній рух», Закону України «Про автомобільні дороги», Закону України «Про благоустрій населених пунктів», пп.2.15 Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві, затверджених рішенням Миколаївської міської ради від 16.05.2013 №28/10 «Про внесення змін та доповнень до рішення Миколаївської міської ради від 19.04.2007 №12/21 «Про затвердження Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві», керуючись ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Визначити 04.11.2018 з 08:00 до 19:00 пішохідною зоною    вул. Адміральську, від вул. Декабристів до вул. Шнеєрсона.

Обмежити рух транспортних засобів по вул. Адміральській, від  вул. Декабристів до вул. Шнеєрсона, вул. Нікольській, від вул. Лягіна до   вул. Московської, вул. Спаській, від вул. Лягіна до вул. Московської, вул. Великій Морській, від вул. Лягіна до вул. Московської, вул. Потьомкінській, від вул. Лягіна до вул. Адмірала Макарова, від вул. Лягіна до вул. Московської, пр. Центральному, від   вул. Пушкінської до пр. Богоявленського, в обох напрямках.

Доручити органам виконавчої влади забезпечити встановлення транспортних огороджень (нежорсткого типу), які унеможливлять рух транспортних засобів, та відповідних дорожніх знаків для забезпечення безпеки дорожнього руху.

Департаменту житлово – комунального господарства Миколаївської міської ради забезпечити замовлення проекту організації дорожнього руху та погодити зазначений проект в управлінні патрульної поліції в Миколаївській області.

Відділу інформаційного забезпечення управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Миколаївської міської ради опублікувати це рішення у ЗМІ.

6. Рекомендувати управлінню патрульної поліції в Миколаївській області забезпечити охорону громадського порядку та контроль за дорожнім рухом на визначеному відрізку дороги та прилеглій вулично-дорожній мережі.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                   О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 29 жовтня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: