Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

28 вересня 2018                                                                                            №  916

Про надання дозволу громадянам

на укладання договору купівлі-

продажу нерухомого майна

 

Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на укладання договору купівлі-продажу нерухомого майна, виходячи з інтересів дітей, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 177 Сімейного кодексу України, ст. ст. 31,32, 242 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШУЄ:

 

1. Надати дозвіл  законним представникам (батькам), (ПІБ), (ПІБ),  від імені дитини, (ПІБ), (дата) р.н., придбати 1/3 частки квартири (№) по  вул. (адреса)  у м. Миколаєві та підписати відповідні документи.

2. Надати дозвіл законним представникам (батькам) (ПІБ), (ПІБ), від імені дитини, (ПІБ), (дата) р.н., продати 1/3 частки квартири (№) по вул. (адреса) у                 м. Миколаєві, у зв’язку з виїздом родини на постійне місце проживання до Грузії, та підписати відповідні документи.

3. Надати дозвіл неповнолітній дитині, (ПІБ), (дата) р.н., продати 1/3 частки квартири (№) по вул. (адреса) у  м. Миколаєві, у зв’язку з виїздом родини на постійне місце проживання до Грузії, та підписати відповідні документи. Надати дозвіл законним представникам (батькам) (ПІБ), (ПІБ), надати згоду дитині, (ПІБ),  (дата)  р.н. на продаж  1/3 частки квартири (№) по вул. (адреса) у                   м. Миколаєві, у зв’язку з виїздом родини на постійне місце проживання до Грузії, та підписати відповідні документи.

4. Попередити законних представників дітей про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

5. Зобов'язати  законних представників дітей  протягом трьох місяців надати до служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради копію документа, що підтверджує збереження майнових прав дитини.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської  ради   Кравченко Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                                    О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 3 жовтня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: