Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

28 вересня 2018                                                                                            №  917

Про надання дозволу громадянам

на  продаж транспортного засобу

 

Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на продаж транспортного засобу, який  належить їм на праві приватної власності, виходячи з інтересів дітей, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст. 31, 242 Цивільного кодексу України,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШУЄ:

 

       1.    Надати дозвіл законному представнику (матері), (ПІБ), від імені дітей, (ПІБ), (дата) р.н.,  (ПІБ), (дата)  р.н., продати транспортний засіб марки BMW, модель X3, легковий, 2016 року випуску,   реєстраційний  № (букви, цифри), який є спільним частковим спадковим майном та підписати відповідні документи.

 

2.                  Попередити законного представника дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових  прав дітей.

 

3.                  Зобов'язати законного представника дітей  протягом шести місяців надати до служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради  копію документа, що підтверджує збереження майнових прав дитини.

 

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської  ради  Кравченко Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                                     О.Ф.Сєнкевич

 Опубліковано: 3 жовтня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: