Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 8/13 від 2011-08-25

Про затвердження проекту землеустрою щодо організації та встановлення меж території природно-заповідного фонду – ботанічної пам’ятки природи місцевого значення “Дуб черешчатий”, розташованої по вул. Адміральській, 22 у Центральному районі м. Миколаєва


На виконання рішення міської ради від 13.10.10 № 50/14 “Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо організації та встановлення меж території природно-заповідного фонду – ботанічної пам’ятки природи місцевого значення “Дуб черешчатий”, керуючись п. “д” ч. 1 ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 19 Закону України “Про землеустрій”, Постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.04 № 1094 “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою з організації та встановлення меж територій природно-заповідного, іншого природоохоронного, оздоровчого, рекреаційного та історико-культурного призначення”, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити проект землеустрою щодо організації та встановлення меж території природно-заповідного фонду – ботанічної пам’ятки природи місцевого значення “Дуб черешчатий”, розташованої по вул. Адміральській, 22 у Центральному районі м. Миколаєва.
1.1. Загальна площа ботанічної пам’ятки природи місцевого значення “Дуб черешчатий” складає 125 кв.м. Відповідно до Українського класифікатора цільового використання землі земельна ділянка віднесена до земель природоохоронного призначення, код УКЦВЗ-1.15.
1.2. Згідно з класифікатором обмежень та обтяжень у використанні земельних ділянок на всю площу земельної ділянки діють такі обмеження:
- 01.01.01 – охоронна зона об’єкта природно-заповідного фонду.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екологічної політики, охорони навколишнього середовища та ресурсозбереження (Крісенка).
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: