Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

24 липня 2018                                                   №41/6

Про надання дозволу юридичній особі на виготовлення технічної

 документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

 меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у Центральному

 районі м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення юридичної особи, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати ДП «Миколаївський регіональний центр стандартизації, метрології та сертифікації» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 635 кв.м, наданої  рішеннями Миколаївської міської Ради народних депутатів від 03.03.2000 №17/26, для обслуговування будівель по вул. 5 Слобідській, 2-а, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.04.2018 №17-1323.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.05.2018, протокол №84, на якому  рекомендовано погодити це питання.

2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.        

 

 

Міський голова                                                                              О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 28 серпня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: