Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

10 серпня 2018                                                                                № 230р

 

Про внесення змін до розпорядження

міського голови від 27.07.2018 № 215р

«Про проведення допорогових закупівель

товарів і послуг з використанням електронної

системи закупівель ProZorro»

 

 

Керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 27.07.2018 № 215р «Про проведення допорогових закупівель товарів і послуг з використанням електронної системи закупівель ProZorro» та викласти його в такій редакції:

 

«1. Департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради, управлінню капітального будівництва Миколаївської міської ради здійснювати закупівлю товарів, робіт і послуг з використанням електронної системи закупівель ProZorro, у разі, якщо очікувана вартість предмета закупівлі дорівнює або перевищує 45 тис. грн.

Дія п. 1 не поширюється на закупівлю робіт з проведення експертизи проектної документації, технічного та авторського нагляду, замовником яких виступають департамент енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради та управління капітального будівництва Миколаївської міської ради.

Під час здійснення закупівлі робіт з авторського нагляду, технічного нагляду та експертизи замовники повинні дотримуватися принципів здійснення публічних закупівель, установлених Законом України «Про публічні закупівлі», та можуть використовувати електронну систему закупівель з метою відбору виконавця робіт для укладання договору.

 

2. Покласти на керівників департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради та управління капітального будівництва Миколаївської міської ради персональну відповідальність за організацію та проведення закупівель товарів, робіт і послуг.

 

3. Керівникам департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради та управління капітального будівництва Миколаївської міської ради інформувати міського голову про проведення допорогових закупівель щокварталу, до 10 числа місяця, наступного за звітним періодом.

 

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Омельчука О.А., заступника міського голови Степанця Ю.Б.»

 

2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Омельчука О.А., заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

 

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 10 серпня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: