Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

20 червня 2018                                                                          № 39/71

Про надання дозволу  на  укладання

та продовження терміну дії

договорів позички 

 

        Розглянувши звернення ОСББ „Погранична 150”, ГО „Заводська районна організація ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) і АТО м.Миколаєва”, відокремленого підрозділу  Всеукраїнської громадської спілки інвалідів та ветеранів прикордонної служби, учасників бойових дій та миротворчих місій „Кордон” в Миколаївській області, ГО „Миколаївське обласне об'єднання інвалідів „Злагода”, керуючись положеннями глави 60 Цивільного кодексу України, ч.5 ст.60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на укладання договору позички з  ОСББ „Погранична 150” на використання нежитлових приміщень по вул. Пограничній,150 корпус 5 загальною площею 259,2 кв. м, а саме: літ. Ж приміщення №69-1 та №69-2, які обліковуються на балансі  КП „СКП „Гуртожиток”, строком на 1 рік. Мета використання  приміщень – для потреб мешканців будинку та роботи ОСББ.

2. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на внесення змін до договору позички з ГО „Заводська районна організація ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) і АТО м.Миколаєва”, в частині продовження терміну дії до 31.12.2018, з одночасним зменшенням площі нежитлових приміщень по вул. Бузника, 18/2 („Апд” №1-6, №1-7, №1-8, №1-9 та №1-12) з 110,0 кв.м до 105,7 кв.м (відповідно до технічного паспорта від 08.11.2016), які обліковуються на балансі ТОВ „Ліски-М”. Мета використання  приміщень – адміністративні потреби громадської організації.

3. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на укладання договору позички з  відокремленим підрозділом Всеукраїнської громадської спілки інвалідів та ветеранів прикордонної служби, учасників бойових дій та миротворчих місій „Кордон” в Миколаївській області на використання нежитлових приміщень по вул. 7 Поперечній,3/9  загальною  площею  41,5  кв. м, а саме: літ.А-3 № 31,  № 32, № 33 площею 36,8 кв.м та частина коридору загального користування площею 4,7 кв.м, які обліковуються на балансі КЖЕП Центрального району, строком на 1 рік. Мета використання  приміщень – під офіс громадської спілки.

          4. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на внесення змін до договору позички з ГО „Миколаївське обласне об'єднання інвалідів „Злагода” в частині продовження терміну дії на 1 рік, з одночасним зменшенням площі нежитлових приміщень по вул. Лягіна,26 („Апд” з №31-1 по №31-5) з  61,1 кв. м  до 57,4 кв. м (відповідно до технічного паспорта від 19.12.2016), які обліковуються на балансі ТОВ „Центральний-1” дільниця №1. Мета використання  приміщень – ведення  громадської діяльності.

 5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну  комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста (Рєпіна).

 

Міський голова                                                                        О.Ф.Сєнкевич

Опубліковано: 6 липня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: