Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

14 червня 2018                                                                                    № 39/46

Про внесення змін до рішення Миколаївської

міської ради від 19.11.2014  №44/51

 

         Розглянувши звернення учасника бойових дій, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Пункт 169 розділу 1 рішення  Миколаївської міської ради від 19.11.2014  №44/51: «169. Громадянину Кісєнкову Євгену Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 997,5 кв.м, з метою надання у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Пархоменка, 2/6» викласти в такій редакції: «169. Громадянину Кісєнкову Євгену Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 997,5 кв.м, з метою надання у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господа рських будівель і споруд по вул. Пархоменка, 2/3».

 Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.12.2017,  протокол №71, на якому рекомендовано погодити це питання.

 

2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 22 червня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: