Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

14 червня 2018                                                                                    № 39/36

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки громадянці по

Центральному району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадянки, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати громадянці Костик Наталі Володимирівні дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності  земельної ділянки №73 орієнтовною загальною площею 626 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для ведення садівництва у складі СТ «Лісне», відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 04.10.2017 №15-2638.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 18.12.2017,  протокол №69, на якому рекомендовано погодити це питання.

2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджений проект землеустрою.

 

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 22 червня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: