Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

08 червня 2018                                                                                            №  483

Про надання дозволу громадянам на

укладання договору купівлі-продажу

житла, яке належить їм на праві

приватної власності

 

         Розглянувши заяви та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу житла, яке належить їм на праві приватної власності, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст.  176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 71, 242 Цивільного кодексу України керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл ____________, продати __________  ½  частки будинку ______по вулиці __________, у  м. Миколаєві, що є його приватною власністю,  та право користування житловою площею в даному будинку має малолітня дочка ______________, ___________, _________ р.н.

 

2. Попередити батька про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

 

 3. Зобов’язати батька у тримісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради документ, який підтверджує право дитини на користування житловою площею.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Хижняк Т.В.

 

 

Міський голова                                                                                  О.Ф.Сєнкевич

Опубліковано: 19 червня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: