Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

08 червня 2018                                                                                            №  493

Про призначення законного

представника малолітніх _______,

________ р.н., _____________,

________ р.н., на укладання договору

дарування приватного житла та

надання дозволу громадянам на

укладання договору дарування

 

         Розглянувши документи про призначення законного представника малолітніх ______________, _______ р.н., ____________, _______ р.н., на укладання договору дарування приватного житла та надання дозволу громадянам на укладання договору дарування, виходячи з інтересів дітей, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України  «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст.  31, 71, 242, 717-719 Цивільного кодексу України,  п.п. 66, 67 Постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Призначити ___________, головного спеціаліста сектору захисту прав, свобод і законних інтересів дітей служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради, законним представником малолітніх ______________, _______ р.н., та ____________, _________ р.н.

 

2. Надати дозвіл _____________ на укладання договору дарування квартири ____ по вулиці _______, будинок ____, у м. Миколаєві, та ½ частки квартири _____ по вул. _________, будинок ___, у  м. Миколаєві, малолітнім дітям ___________, ________ р.н., та __________, ______ р.н., у рівних частках кожному, та підписати відповідні документи.

 

3. Надати дозвіл ________, головному спеціалісту сектору захисту прав, свобод і законних інтересів дітей служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради, законному представнику малолітніх __________, _______ р.н., та ___________, _________ р.н., прийняти в дар квартиру ______ по вулиці _______, будинок ______, м. Миколаєві, та ½ частки квартири _____ по вул. __________, будинок _____, у  м. Миколаєві, що є приватною власністю дарувальника, від імені та на ім’я малолітніх __________, _______ р.н., _________, _______ р.н., у рівних частках кожному, та підписати відповідні документи.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Міський голова                                                                                      О.Ф.Сєнкевич

 Опубліковано: 19 червня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: