Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

08 червня 2018                                                                                            №  492

Про надання дозволу громадянам на

укладання договору купівлі-продажу

житла та земельної ділянки

 

         Розглянувши заяви та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу житла та земельної ділянки, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31,71, 242 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”,    п.п. 66,67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл законному представнику, _________, продати від імені малолітніх синів, ___________, _________ р.н., _________, _______ р.н., будинок ____ по вулиці ________, у м. Миколаєві, та земельну ділянку площею 0,0273, розташовану за цією ж адресою, що є приватною власністю дітей у рівних частках, а також підписати відповідні документи.

Право власності  діти набувають шляхом дарування на їх ім’я квартири _____ по вул.________, будинок ______, у м. Миколаєві, та ½ частки квартири ____ по вул.____________, будинок ____, у м. Миколаєві, у рівних частках кожному.

2. Попередити законного представника про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав дітей.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Хижняк Т.В.

 

 

Міський голова                                                                                  О.Ф.Сєнкевич

Опубліковано: 19 червня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: