Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

08 червня 2018                                                                                            №  491

Про надання дозволу громадянам на

укладання договору купівлі-продажу

житла

 

         Розглянувши заяви та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу житла, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України  «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст.  32, 71, 242 Цивільного кодексу України,  п.п. 66, 67 Постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.Надати дозвіл неповнолітньому ______________, _______ р.н., продати 1/3  частки квартири ______ по вулиці________,   будинок __, корпус ___, у м. Миколаєві, що є його приватною власністю, та підписати відповідні документи.

2.Надати дозвіл законним представникам, ___________ та _________, дати згоду  неповнолітньому ______________, ________ р.н., продати 1/3 частки квартири ____ по вулиці Великій Морській, будинок ___, корпус ___, у м. Миколаєві, що є приватною власністю дитини, та підписати відповідні документи.

3.Надати дозвіл неповнолітньому __________, ________ р.н., придбати 1/3 частки квартири _____ по вулиці Центральній,   будинок ____,   у                  с. _________, ________ району, _______ області, та підписати відповідні документи.

4.Надати дозвіл законним представникам, ___________ та _____, дати згоду  неповнолітньому ___________, _________ р.н., придбати 1/3 частки квартири _________ області та підписати відповідні документи.

5. Попередити законних представників про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

 

 

6. Зобов’язати  законних представників у тримісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради копію документів, які підтверджують набуте дитиною право власності.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Хижняк Т.В.

 

Міський голова                                                                                      О.Ф.Сєнкевич

 Опубліковано: 19 червня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: