Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

11 травня  2018                                                                                            №  403

Про надання дозволу неповнолітній

дитині на укладання договору

дарування житла

 

Розглянувши заяву та документи, про надання дозволу неповнолітній дитині на укладання договору дарування житла,  виходячи з інтересів дитини, відповідно до ст. 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст. 32, 242 Цивільного кодексу України,  ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл неповнолітній дитині, (ПІБ), (дата) р.н., прийняти в дар від (ПІБ) 7/100 частки домоволодіння по вул. (адреса) у м. Миколаєві та підписати відповідні документи. Надати дозвіл законним  представникам (батькам), (ПІБ), (ПІБ), надати згоду  неповнолітній дитині, (ПІБ), (дата) р.н., прийняти в дар від (ПІБ) 7/100 частки домоволодіння по вул. (адреса) у                       м. Миколаєві та підписати відповідні документи.

 

2. Попередити законних представників дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника начальника служби у справах дітей Миколаївської міської  ради  Хижняк Т.В.

 

Перший заступник

міського голови                                                                            В.І.Криленко

  Опубліковано: 16 травня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: