Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

11 травня  2018                                                                                            №  402

Про внесення зміни до рішення

виконкому Миколаївської міської ради

від 26.10.2012 №1081 “Про дозвіл

громадянам на укладання договору

купівлі-продажу житла, яке належить їм

на праві приватної власності.”

 

Розглянувши документи про внесення зміни до рішення виконкому Миколаївської міської ради від 26.10.2012 №1081 “Про дозвіл громадянам на укладання договору купівлі-продажу житла, яке належить їм на праві приватної власності”, виходячи з інтересів дитини, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміну до рішення виконкому Миколаївської міської ради від 26.10.2012 №1081 “Про дозвіл громадянам на укладання договору купівлі-продажу житла, яке належить їм на праві приватної власності”

1.1.Пункт 6 рішення викласти у такій редакції:

 

“6. Надати дозвіл неповнолітній дитині, (ПІБ), (дата) р.н., продати квартиру № по вул. (назва) у м. Миколаєві за умови дарування дитині, (ПІБ), квартири № по вул. (назва) у м. Одеса та підписати відповідні документи. Надати дозвіл законним представникам (батькам), (ПІБ), (ПІБ), надати згоду неповнолітній дитині, (ПІБ), (дата) р.н., продати квартиру № по вул. (назва) у м. Миколаєві та прийняти вдар квартиру № по вул. (назва) у м. Одеса  та підписати відповідні документи.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника начальника служби у справах дітей  Миколаївської міської ради Хижняк Т.В.

 

Перший заступник

міського голови                                                                            В.І.Криленко

 Опубліковано: 16 травня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: