Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19  квітня 2018                                                                           № 35/100

Про    надання    згоди на відновлення меж   земельної    ділянки 

громадянам по Інгульському району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про орендуземлі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1.  Громадянам Солоніні Дмитру Дмитровичу та Солоніні Аріні Дмитрівні надати згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 614 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у спільну сумісну власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.1 Бульварному,31, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.07.2017 №15-1972.

Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол № 56, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.              

           

 

Секретар міської ради                                                                    Т.В.Казакова

Оубліковано: 16 травня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: