Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

15 березня 2018                                                                             № 35/86

Про продовження строку користування земельною ділянкою 

суб’єкту господарювання під тимчасовою спорудою по Заводському

району м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, документацію із землеустрою, матеріали інвентаризації, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні»,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

                                                                           

1.  Продовжити фізичній особі – підприємцю Вівічу Станіславу Миколайовичу на  1 рік  строк оренди земельної ділянки (кадастровий номер 4810136300:06:001:0041)     загальною  площею  49 кв.м, до затвердження комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва та архетипів, яка  була  надана  рішенням  міської  ради від 24.07.2014 № 42/41,  залишивши земельну ділянку в землях комерційного використання, для подальшого обслуговування торговельного павільйону – магазину по вул. Лазурній поблизу житлового будинку №36 без оформлення права власності на нерухоме майно, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 03.04.2017 № 17-964.       

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол № 56, на якому рекомендовано погодити   продовження  строку оренди на 3 роки.  

 

2. Зобов'язати землекористувача:

- укласти  договір оренди  землі в управлінні земельних  ресурсів Миколаївської міської ради;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.

 

Секретар міської ради                                                                              Т.В. Казакова

Опубліковано: 10 травня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: