Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

15 березня 2018                                                                     № 35/81

 

Про   продовження оренди земельної ділянки  суб`єкту

господарювання для тимчасового розміщення споруд та

малих архітектурних форм без оформлення права

власності на нерухоме майно по  Центральному   району

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення суб`єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології,  керуючись    Земельним     кодексом України, Законами України  "Про  оренду  землі", "Про  місцеве  самоврядування   в  Україні",  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. ФОП Вакарю Володимиру   Васильовичу продовжити на  1 рік з дати прийняття рішення міської ради оренду земельної ділянки площею 16 кв.м (кадастровий номер 4810137200:09:005:0008),  надану в оренду рішенням міської ради від 28.01.2015 №45/41,  залишивши земельну ділянку в землях громадської забудови, для  обслуговування  тимчасово розміщеного кіоску по ремонту взуття по вул. Фалєєвській, поблизу житлового будинку №2, без оформлення права власності на нерухоме майно, відповідно до висновку управління містобудування  та архітектури Миколаївської міської ради від 04.07.2017 №17-2962.

Після затвердження  комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території                    м. Миколаєва та архетипів об’єкти,  які будуть розміщені  у невідповідності до Державних будівельних норм, підлягають демонтажу або перенесенню та заміні зовнішнього виду на новий.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол №56, на якому  рекомендовано погодити продовження оренди земельної ділянки на 3 роки.

 

2. Зобов'язати землекористувача:

- укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносинта екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Секретар міської ради                                                         Т.В. Казакова

Опубліковано: 8 травня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: