Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 квітня 2018                                                                                   № 35/94

Про надання згоди на відновлення меж земельної

ділянки громадянці по Центральному  району                

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадянки, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Громадянці Павловій Марії Григорівні надати згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 690 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Лагерній, 13-а, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 03.02.2017 №15-39.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.04.2017, протокол №43, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 1 на засіданні міської ради від 13.07.2017 не прийнято за результатами голосування.                                       

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017,  протокол №56, на якому рекомендовано погодити це питання.

2. Зобов'язати замовницю надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Секретар міської ради                                                        Т.В. Казакова

Опубліковано: 8 квітня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: