Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 квітня 2018                                                                                         №  35/105

Про надання згоди на прийняття до

комунальної власності об'єкта права

іншої власності

            

         Розглянувши звернення TOB «Артель» ЛТД щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Миколаєва об'єкта незавершеного будівництва «Освітлювальна мережа по вул.Бузькій», керуючись Законом України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», ст.25, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

Дати згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва об'єкта незавершеного будівництва «Освітлювальна мережа по вул.Бузькій», що належить TOB «Артель» ЛТД, а саме: бетонні опори між будинками №№ 55-64 по вул.Бузькій у мкр.Варварівка в комплекті з кронштейнами кріплення світильників (11 одн.) на загальну суму 35 494,0 грн.

Прийняти вищезазначений об'єкт в порядку, визначеному Законом України    «Про   передачу об'єктів    права   державної   та   комунальної власності».

Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста (Рєпіна), заступника міського голови Диндаренка С.І.

 

Секретар міської ради

 

Т.В.Казакова

Опубліковано: 8 травня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: