Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

15 березня 2018                                                                             № 35/77

Про   продовження оренди земельної ділянки  суб`єкту

господарювання для тимчасового розміщення споруд

та малих архітектурних форм без оформлення права

власності на нерухоме майно по  Центральному  району

м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб`єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології,  керуючись    Земельним     кодексом України, Законами України  "Про  оренду  землі", "Про  місцеве  самоврядування   в  Україні",  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. ПрАТ «Фрост» продовжити на  1 рік з дати прийняття рішення міської ради оренду земельної ділянки площею 19  кв.м (кадастровий номер 4810137200:09:027:0012), оренду якої було продовжено рішенням міської ради від   22.11.2012 №22/38,  залишивши земельну ділянку в землях громадської забудови (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі), для  обслуговування  тимчасово розміщеного торговельного кіоску по вул. Шевченка ріг вул. Соборної, без оформлення права власності на нерухоме майно, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від 08.12.2016 №17-1909/2.

Після затвердження  комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території                    м. Миколаєва та архетипів об’єкти,  які будуть розміщені  у невідповідності до Державних будівельних норм, підлягають демонтажу або перенесенню та заміні зовнішнього виду на новий.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол №56, на якому  рекомендовано погодити продовження оренди земельної ділянки на 3 роки.

 

2. Зобов'язати землекористувача:

- укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносинта екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Секретар міської ради                                                         Т.В. Казакова

Опубліковано: 8 травня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: