Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 квітня 2018                                                                            № 35/112

Про Звернення депутатів Миколаївської міської

ради до Міністра освіти і науки України Гриневич Л.М.

щодо безоплатної передачі об’єктів нерухомого

майна права державної власності

 

         Розглянувши  пропозицію  постійної  комісії  міської ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту, керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

          1. Звернутися до Міністра освіти і науки України Гриневич Л.М.   щодо безоплатної передачі об’єктів нерухомого майна права державної власності Відокремленого підрозділу Київської державної академії водного транспорту імені гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного «Миколаївське професійно- технічне училище «Морехідна школа», що розташована за адресою: вул. Морехідна, 2, та водної станції по вул. Спортивній, 17/2, які перебувають на балансі Київської державної академії водного транспорту імені гетьмана  Петра Конашевича-Сагайдачного  (далі – Звернення, додається).

 

         2. Управлінню апарату Миколаївської міської ради направити Звернення до Міністра освіти і науки України Гриневич Л.М.  

         3. Відділу інформаційного забезпечення управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Миколаївської міської ради опублікувати рішення в засобах масової інформації та розмістити його на офіційному сайті Миколаївської міської ради.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Мотоза), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Секретар міської ради                                                                   Т.В.Казакова

 Опубліковано: 8 травня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: