Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12 березня 2018                                                                                  № 184

Про надання дозволу

громадянам на укладання

договору дарування

 

         Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на укладання договору дарування, виходячи з інтересів дітей, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31, 71, 242, 717-719 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл гр. ПІП подарувати 1/2 частки квартири номер по просп. Миру, будинок номер у м. Миколаєві, що є її приватною власністю, малолітньому ПІП дата народження.

2. Надати дозвіл гр. ПІП, законному представнику малолітнього ПІП дата народження, прийняти в дар 1/2 частки квартири номер по вул.  Поздовжній дванадцятій, будинок номер у м. Миколаєві, що є приватною власністю, від імені та на ім’я малолітнього ПІП дата народження.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Хижняк Т.В.

 

Перший заступник

міського голови                                                                            В.І.Криленко

 

Опубліковано: 16 березня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: