Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

02 лютого 2018                                                                                       № 17р

Про призупинення освітнього процесу у

закладах загальної середньої, позашкільної

освіти м. Миколаєва, Миколаївському

муніципальному академічному коледжі

 

З метою запобігання зростанню захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип, відповідно до протоколу комісії з питань ТЕБ та НС у місті Миколаєві від 02.02.2018 № 2, керуючись ст. 20 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», абз. 2 п.п. 9.20 постанови Головного державного санітарного лікаря України від 14.08.2001 № 63 «Державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів», абз. 1 п. 5 р. IV Порядку організації та проведення санітарно-протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню грипу та гострих респіраторних інфекцій, затвердженого наказом МОЗ України від 06.11.2015 № 732 «Про затвердження нормативно-правових актів з питань організації та проведення санітарно-протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню грипу та гострих респіраторних інфекцій», п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Призупинити освітній процес у закладах загальної середньої та позашкільної освіти, Миколаївському муніципальному академічному коледжі з 05.02.2018.

2. Управлінню освіти Миколаївської міської ради (Деркач) вжити необхідних заходів, що пов’язані з призупиненням освітнього процесу у закладах загальної середньої та позашкільної освіти, Миколаївському муніципальному академічному коледжі.

3. Відділу інформаційного забезпечення департаменту міського голови Миколаївської міської ради оголосити через засоби масової інформації про призупинення освітнього процесу у закладах загальної середньої та позашкільної освіти, Миколаївському муніципальному академічному коледжі.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Секретар міської ради                                                                  Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: