Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

11 грудня 2017                                                                                    № 1018

Про проведення зимових святкових

заходів на території Соборної площі в

м. Миколаєві та прилеглій до неї

території

 

З метою організації зимових святкових заходів на території Соборної площі в м. Миколаєві та прилеглій до неї території, керуючись ст.ст. 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Пальку), комунальному підприємству Миколаївської міської ради «Миколаївські парки» (Андрієвській) вжити заходів для функціонування розважальних об’єктів на території Соборної площі в м. Миколаєві та прилеглій до неї території, відповідно до схеми (Додаток).

 

2. Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Пальку) на час проведення зимових святкових заходів організувати проведення робіт щодо санітарної очистки на території Соборної площі в м. Миколаєві та прилеглій до неї території.

 

3. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради (Герасімені) посилити оперативну готовність сил та засобів для оперативного реагування у разі виникнення надзвичайних подій і ситуацій під час проведення зимових святкових заходів на території Соборної площі в м. Миколаєві та прилеглій до неї території.

 

4. Рекомендувати Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області посилити пожежну безпеку під час проведення зимових святкових заходів на території Соборної площі в м. Миколаєві та прилеглій до неї території.

 

5. Рекомендувати Головному управлінню Національної поліції в Миколаївській області посилити заходи із забезпечення громадського порядку під час проведення зимових святкових заходів на території Соборної площі в м. Миколаєві та прилеглій до неї території.

 

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Мкртчяна М.С., голову адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради Березу О.Д.

 

Перший заступник

міського голови                                                                                  А.Д.Дадівєрін


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: