Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

26 грудня 2017                                                                                № 32/111

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки в оренду суб’єкту господарювання

по Заводському  району  м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

         

1. Громадянину Сторожуку Олександру Олександровичу надати дозвіл   для складання проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки в оренду  орієнтовною площею 1570 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 30.12.2010 № 2/27,  цільове призначення якої змінюється з « для обслуговування майнового комплексу» на  «для  реконструкції нежитлових приміщень під розміщення офісних приміщень»  за адресою: вул. Новосільська,3  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 15.05.2017 №№ 15-962/2, 15-962.      

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

                 

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол  № 56, на якому рекомендовано погодити.

 

2. Зобов'язати замовника подати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної  ділянки.

 

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Степанця Ю.Б.        

 

 

Секретар міської ради                                                                              Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: