Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

26 грудня 2017                                                                                № 32/113

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки в постійне користування суб’єкту

господарювання по Заводському  району  м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

         

1. Комунальному підприємству Миколаївської міської ради                           «Миколаївська ритуальна служба» надати дозвіл   для складання проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки в постійне користування   орієнтовною площею 6573  кв.м, за рахунок земель комунальної власності,    для  обслуговування кладовища по вул. Бузькій (Мала  Корениха)    відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 11.07.2017 № 17- 3025           

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.      

 Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол  № 56, на якому рекомендовано погодити.

 

2. Зобов'язати замовника подати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної  ділянки.

 

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Степанця Ю.Б.        

 

Секретар міської ради                                                                              Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: