Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

26 грудня 2017                                                                                № 32/116

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки в оренду суб’єктам господарювання

по Заводському  району  м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення суб’єктів господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

                  

1. Громадянам Коджі Ігорю Дмитровичу та Треблеру Максиму Олександровичу надати дозвіл для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  в оренду   орієнтовною площею  70 кв.м, за рахунок земель комунальної власності,  для   обслуговування магазину промислових товарів по пр. Центральному,40/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 10.04.2017 № 15-959.              

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від   10.05.2017, протокол № 47, на якому рекомендовано відмовити у наданні дозволу  та винести це питання на розгляд міської ради.   

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол  № 56, на якому рекомендовано погодити.

 

2. Зобов'язати замовників подати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної  ділянки.

 

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Степанця Ю.Б.        

 

Секретар міської ради                                                                              Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: